Most történik a kamarában
Kamarai hírek

Az elnökség 2020. június 12-i ülésén jóváhagyta a ciklus végéig tartó időszak munkarendjét

2020. június 12.

A Magyar Mérnöki Kamara elnöksége 2020. június 10-i ülésén meghatározta a következő időszak legfontosabb eseményeit: döntött az ősszel esedékes küldöttgyűlések időpontjáról, áttekintette a Visegrádi Négyek mérnöki kamarái, szervezetei októberre tervezett találkozójának előkészítését, és döntött a jubileumi, 25. Mérnökbál időpontjáról is.

Cikk ajánlók

A hazai visszaváltási rendszer megvalósítása a hulladékgazdálkodási, kereskedelmi és ipari szereplők szemszögéből konferencia – augusztus 13.

2020. augusztus 10.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium Építésgazdaságért, Infrastrukturális Környezetért és Fenntarthatóságért Felelős Államtitkársága 2020. augusztus 13-án, csütörtökön online konferenciát szervez „A hazai visszaváltási rendszer megvalósítása a hulladékgazdálkodási, kereskedelmi és ipari szereplők szemszögéből” címmel.

TÁJÉKOZTATÓ a gázszerelők nyilvántartásával összefüggő eljárási díj 2020. szeptember 1-től érvényes mértékéről

2020. augusztus 7.

A földgázellátásról szóló 2008. év XL. törvény 88. §-ának 2019. december 17-én megjelent módosítása értelmében a csatlakozóvezeték- és a felhasználóiberendezés-létesítési, a biztonsági előírást érintő felszerelési és időszaki ellenőrzési tevékenység folytatására irányuló szándékot a szolgáltatási tevékenység megkezdésének és folytatásának általános szabályairól szóló törvény szerint a Magyar Mérnöki Kamarához kell bejelenteni.