e-Mérnök

Vizsganaptár

A tervező, szakértő, felelős műszaki vezető, műszaki ellenőr szakmagyakorlónak az első továbbképzési időszaka alatt, a jogosultság megállapítását követő egy éven belül kötelező továbbképzést majd beszámolót kell teljesítenie. A beszámolóra a portálon történt bejelentkezés után elektronikusan lehet jelentkezni, az alábbi vizsganaptár segítségével.

FONTOS!
Jelentkezését ellenőriznie kell minden esetben az e-Mérnök rendszerben, az alábbiak szerint: „Bejelentkezés az e-Mérnök rendszerbe” (belépés után a honlap jobb felső részén saját névre kattintás, majd a felugró menüben az „Oktatás” fül alatt láthatóak azok a vizsgák, melyekre bejelentkezett). Amennyiben az „Oktatás” fül alatt nem látszanak az adott vizsgák, abban az esetben jelentkezését nem fejezte be, csak elindította azt. Az e-Mérnök rendszerbe való sikeres bejelentkezés nem jelenti azt, hogy a vizsgára is bejelentkezett.

Amennyiben probléma adódik a vizsgára való bejelentkezéssel, kérem, keresse kollégánkat elérhetőségein:

 

A beszámolóról és jogosultsági vizsgáról szóló tájékoztatónkat elérheti a következő címen: Beszámoló és vizsga tájékoztató

Az épületenergetikai tanúsítói jogosultsági vizsgákkal kapcsolatos tájékoztatónkat elérheti a következő címen: Tudnivalók az épületenergetikai tanúsítói vizsgáról A épületenergetikai vizsga általános és szakterületi részére papír alapon a területi kamaránál tud jelentkezni. A épületenergetikai vizsgaidőpontok nincsenek közzétéve a vizsganaptárban.

További információ:

beszámoló vizsgák, épületenergetikai tanúsító jogosultsági vizsga, geodéziai minősítő vizsga - Kocsisné Fűtő Krisztina ( kocsisne.krisztina@mmk.hu vagy +36 1 455 7080)

energetikai auditori vizsga, villámvédelmi vizsga - Barna Kata (barna.kata@mmk.hu vagy +36 1 455 7080)

Kérjük a jelentkezőket, hogy az alábbi naptárból a szakterületüknek megfelelő beszámoló vizsga időpontját kiválasztva jelentkezzenek. Amennyiben jelentkezéskor nem csatolja a befizetési bizonylatot, a vizsgára kell magával hozni. A beszámolóról emlékeztetőt és tájékoztatót a jelentkezés lezárultát követően küldünk emailben.

 

Szakterület típusok Képzés típusok Illetékes szervezetek