Hogyan érhető el a Mérnöki Portfólió Oldal?

Mit kell tennem, hogy elérjem a portfólió oldalt?

A portfólió oldal feltöltéséhez nincs más teendője, mint bejelentkezni az e-Mérnök rendszerbe a korábban megadott adataival. Bejelentkezést követően a saját adatai között (jobb felső sarokban, a nevére kattintva érheti el) megjelenik egy új menüpont „Portfólió oldal” címmel, ahol már meg is kezdheti adatai feltöltését. Az egyes csoportoknál megjelenő leírások folyamatosan segítik az egyes technikai részleteket, teendőket illetően.

Ha kérdése van, netán problémába ütközik, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@mernokvagyok.hu címen!

 

Még nem adta meg bejelentkezési adatait?

Gyorsan és könnyen igényelhet hozzáférést az e-Mérnök rendszerhez. Ezt leggyorsabban úgy teheti meg, ha elküldi nevét és az ügyfélkapu (magyarorszag.hu) szolgáltatáshoz használt email címet az ugyfelszolgalat@mmk.hu címre. Részletekért, kérjük, olvassa el tájékoztatónkat: http://mmk.hu/e-mernok/gyakran-ismetelt-kerdesek#hogyan_tudok_belepni

 

Még nem rendelkezik mérnök igazolvánnyal?

A portfólió oldal jelenleg díjmentesen elérhető minden mérnök igazolvánnyal rendelkező kamarai tag számára. Amennyiben Ön kamarai tag, de még nem vette át mérnök igazolványát, érdeklődjön a lakóhelye szerinti területi kamara titkárságán! Amennyiben Ön még nem kamarai tag, kérjük, de érdeklődik a portfólió oldal, illetve további szolgáltatásink iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@mernokvagyok.hu címen, ahol kollégáink válaszolnak minden felmerülő kérdésére.