Geotechnikai Tagozat

Hírek

Tisztújító Taggyűlés beszámoló

Tisztelt Geotechnikai Tagozati Tag!

A 2018. október 17-én megtartott Tagozati Taggyűlésen a Tagok egyhangúlag elfogadták Szilvágyi László beszámolóját a Tagozat 2014-2018 közötti tevékenységéről, továbbá megszavazták a Tagaozat Alapszabályának változtatását, melynek értelmében az elnökség létszáma 7 főre növekszik. Ezt követően sor került a 2018-2022 közötti ciklusra az új elnök, elnökségi tagok valamint a szakmai gyakorlat szakirányúságát vizsgáló szakértői testület tagjainak megválasztására.

Szakmai továbbképzés - 2018.11.26.

Tisztelt Geotechnikai Tagozati Tag!

A következő szakmai továbbképzésre 2018 november 26-án kerül sor a MOHA házban. A szakképzésen a 2018-ban kidolgozott Geotechnikai Végeselemes Modellezés témával ismerkedhetnek meg a résztvevők.
A képzésre az MMK online felületén lehet bejelentkezést követően.

Tisztújító Taggyűlés 2018

Tisztelt Geotechnikai Tagozati Tag!

A Magyar Mérnöki Kamara Geotechnikai Tagozat elnökségének a mandátuma hamarosan lejár, ezért tisztújító taggyűlést tartunk. A Jelölő Bizottság - Czap Zoltán vezetésével - várja a tagság felől érkező javaslatokat a leendő fiatal, tettre kész elnökségi tagok és az elnök, valamint a tagozati Szakmai Gyakorlat Szakirányúságát Vizsgáló Szakértői Testület tagjainak személyére vonatkozóan. Az új tagok megválasztására a
2018. október 17-én, 15 órakor kezdődő taggyűlésünkön
kerül sor, amelyre ezúttal minden tagtársunkat meghívjuk. A taggyűlés helyszíne: a
FŐMTERV földszinti tanácsterme (1024 Budapest, Lövőház utca 37.).

 

Tagozatunk

Geotechnika Jövőjéért Pályázat

Továbbképzések

Kiadványok, segédletek, szabályozó anyagok

Kapcsolat

Hasznos linkek