Mérnökállások

Állást keres, állást kínál

A Magyar Mérnöki Kamara segítve tagjait, vállalkozásait, a rövid, állást kereső, állást kínáló híreket megjeleníti, támogatva ezzel tagjainak keresését.
A megjelenés csak rövid, szöveges, legfeljebb 2-250 karakteres hír lehet.
Nagyobb, képekkel és további információkkal kiegészített hírek megjelentetéséhez
keresse a kamarát e-mailben .

 

 

 • Vezető szerkezettervezőt keres a CEOS[2019.06.20]

  A CEOS Kft. Vezető szerkezettervező munkatársat keres

   

  Tovább
 • Munkatársakat keres az Energiaterv mérnökiroda[2019.05.30.]

  Épületgépészeti kivitelezéssel és tervezéssel foglalkozó budapesti, ~15fős cégünk keres épületgépészeti tervező kollégát csapatunk erősítésére.

   

  Tovább
 • Mérnökállások

  A Magyar Mérnöki Kamara új könyvtárában az álláskeresők és állást, állásokat kínálók számára ad leherőséget a kapcsolatfelvételre.
  Az elmúlt időszakban egyre több alkalommal keresték meg munkatársainkat, hogy hogy tudnak lehetőséget találni új munkatársak megszólítására, akár állandó munkatársként, akár egy-egy határozott idejű projektfeladatban való becsatlakozásra.
  Ezzel a hirdetési lehetőséggel azknak a kis- és középválllakozásoknak kíván a Kamara segítséget nyújtani, akik támaszkodva a kamarai tagságra széles, de szakmai szempontból zárt és elismert körben szeretnék új munkatársaikat megtalálni.

  Tovább
 • Munkatársakat keres az EXON 2000 Kft. [2019.05.16.]

  Az EXON 2000 Kft. egy kifejezetten szerkezettervezéssel foglalkozó, Budapesti mérnökiroda. Kimagasló dinamikával fejlődő, magas szakmai tudással és gyakorlattal rendelkező csapat. Megrendelőink a hazai építészet meghatározó szereplői, partnereink kiemelkedő minőségű szakági tervezők és a magyar Építőipar vezető kivitelezői építik az általunk tervezett létesítményeket.

  Tovább