nov.
12

NFM stratégiai partnerségi megállapodás

2014. október 28-án a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban Dr. Seszták Miklós miniszter aláírta a következő, 2014-2018-as periódusra vonatkozó stratégiai partnerségi megállapodást Barsiné Pataky Etelkával, az MMK elnökével.

2014. október 28-án a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban Dr. Seszták Miklós miniszter aláírta a következő, 2014-2018-as periódusra vonatkozó stratégiai partnerségi megállapodást Barsiné Pataky Etelkával, az MMK elnökével. A megállapodás célja, hogy a Magyar Mérnöki Kamara szakmai tagozatai szerteágazó szakmai tapasztalatainak és véleményének figyelembevételével a gazdasági élet szabályozása során a hatékony és közérthető jogalkalmazás feltételeinek megteremtéséhez szükséges jogszabályok születhessenek.

carousel_nfm_bpe

 

A Mérnöki Kamara feladata, hogy szakmai állásfoglalásaival a jogalkotás szakmaiságát és minőségét segítse elő, illetve a megfelelő jogszabályok kidolgozásával olyan gazdasági és jogi környezet alakulhasson ki, amely támogatja a mérnöki tevékenység nagyobb társadalmi elismertségét és fejlődését.

nfm-mmk-megallapodas-2

 

  • news_header_nfm_bpe