szept.
14

Rövid beszámolók tagozati ülésekről

Az elmúlt héten számos tagozatunk tartott üléseket, amelyeken az aktuális események, megoldandó szakmai feladatok kerültek napirendre.

Szeptember 7-én a Tűzvédelmi Tagozat tisztújító taggyűlését tartották meg Lakiteleken. A taggyűlés a szeptember 7-én és 8-án tartott továbbképzés programjaként szerepelt. Olvassa el beszámolónkat.

Szeptember 8-án az Energetikai Tagozat Elnöksége tartotta rendszeres ülését. Az ülésen szó esett az auditorok regisztrációjáról, a Feladat Alapú Pályázat lehetőségeiről, az őszi szakmai továbbképzésekről és -    Településenergetikai Szakosztály megalakulásáról.

Szeptember 8-án a Geotechnikai Tagozat is ülésezett.

Szeptember 9-én a Vízgazdálkodási és Vízépítési Tagozat tartotta meg Elnökségi ülését. Az ülésen az alábbi témákat kerültek napirendre: továbbképzés előkészítése 2016-ra, jogszabály változások, Feladat Alapú Pályázat, kibővített elnökségi ülés előkészítése.

Szeptember 10-én az Épületgépészeti Tagozat Elnökségi ülésén az alábbiakról esett szó: SZT ügyrend készítése (dr. Halász Györgyné SZT elnök), ÉMI projekt beszámoló, jogszabály változások, továbbképzés előkészítés – témák 2016., Magyar Épületgépészek Napja előkészítés, tervezői konzultációs rendszer kiépítése, Feladata Alapú Pályázat

Szeptember 10-én a Környezetvédelmi Tagozat is Elnökségi ülést tartott.