okt.
30

Geotechnikai Tagozat: tisztújító taggyűlés

A tagozat elmúlt négyéves ciklust lezáró és új tisztségviselőket választó taggyűlésére november 20-án kerül sor a Főmterv földszinti tanácstermében.

A taggyűlésen beszámolunk az elmúlt négy év eseményeiről, tájékoztatjuk a tagságot a tagozati alapszabály változásáról, új szabályzatok, tervtartalmi követelmények, ügyrend megújításáról, a megújult szakmagyakorlási jogosultsági vizsgarendszerről, a kötelező továbbképzési rendszerről. A tisztségviselők választása teljes körűen kiterjed az elnök és az elnökség tagjainak megválasztására.

A tisztségviselői választást jelölőbizottság készíti elő, tagjainak elérhetősége az alábbi:

Czap Zoltán (zczap@mail.bme.hu),

Benák Ferenc Tamás (georam@t-online.hu),

dr. Karvaly Elemér Frigyes (karvalyhstat@t-online.hu)

A jelölőbizottság felkéri a tagozat tagságát a jelölt állításra, a jelölt nevének, elérhetőségének, a jelölést alátámasztó tevékenységének és a javasolt tisztségnek megnevezésével, legfeljebb 15 géppel írt sorban. Jelölés személyesen, vagy elektronikus úton tehető az mmkgt14@gmail.com címen november 18-ig. A jelölő és a jelölt csak a tagozat tagja lehet.

A jelöltekről a jelölőbizottság jelölőlistát állít össze, amely a közgyűlésen a titkos szavazás alapját képezi. A jelölteknek a jelölést szóban vagy előzetesen írásban el kell fogadnia. Olyan aktív tagtársak jelölését kérjük, akik a kamara és a tagozati tagság által felvetett feladatok megoldását szívesen elvégzik.