jan.
23

XXI. Széchy Károly Emlékülés

Az MTA Műszaki Tudományok Osztálya, az ISSMGE Magyar Nemzeti Bizottsága és az MMK Geotechnikai Tagozata közös szervezésben február 13-án, 14 órai kezdettel rendezi meg a XXI. Széchy Károly Emlékülést az MTA Széchényi téri székházának nagytermében.

szechy

 

A Magyar Tudományos Akadémia Műszaki Tudományok Osztálya, az ISSMGE Magyar Nemzeti Bizottsága (Magyar Geotechnikai Egyesület) és a Magyar Mérnöki Kamara Geotechnikai Tagozata közös szervezésben február 13-án, 14 órai kezdettel rendezi meg a XXI. Széchy Károly Emlékülést az MTA Széchényi téri székházának nagytermében.

A hagyományoknak megfelelően két főelőadás, a Fiatal Geotechnikusok Társaságának jelölése alapján kiválasztott bemutatkozó előadás, valamint a Széchy Károly emlékplakett és díj átadása szerepel a programban. Főelőadók: dr. K. Rainer Massarch professzor (Svédország) és dr. Horváth Tibor c. egyetmi docens (Geovil Kft).

A rendezvény látogatása csak előzetes regisztrációt követően lehetséges. A rendezvény ingyenesen látogatható 65 év feletti tagtársaink részére és a 25 év alatti hallgatók részére a regisztrációt követően. A jelentkezési lap elérhető: http://geotechnikaitagozat.hu honlapról. Február 13-án 18 órai kezdettel lesz a XXIV.Geotechnikai Szakmai Fórum (vacsora). Helyszíne a Duna Palota Bálterme (1051 Budapest, Zrínyi u. 5.). A rendezvények látogatása csak előzetes regisztráció és a részvételi díj befizetésével lehetséges.

Rendezvényeinkre a honlapunkon megtalálható elektronikus felületen lévő regisztrációs lap kitöltésével lehet jelentkezni, külön-külön az egyes rendezvényekre.