aug.
12

Kamarai tanúsítás

A Magyar Mérnöki Kamara tagjainak kérelemre, meghatározott szakmagyakorlási területeken tanúsítja megfelelő végzettségüket, gyakorlatukat és magas szintű képességüket. A tanúsítvány 5 éves időszakra szól, meghosszabbítása továbbképzéshez kötött és csak kamarai tagoknak adható.

A Magyar Mérnöki Kamara tagjainak kérelemre, meghatározott szakmagyakorlási területeken tanúsítja megfelelő végzettségüket, gyakorlatukat és magas szintű képességüket. A tanúsítvány 5 éves időszakra szól, meghosszabbítása továbbképzéshez kötött és csak kamarai tagoknak adható az alábbi szakterületekre:

1.) Anyagmozgatógépek, Építőgépek és Felvonók Tagozat tanúsítványa (daruk, emelőgépek, emelőberendezések)

2.) Vegyészmérnöki Tagozat tanúsítványai (vegyészmérnöki, biomérnöki, korrózióvédelmi, vegyi- és rokonipari gyártmány és gyártás mérnök, MSZ EN 15257 szerinti katódos korrózióvédelem). A kérelmet a 15.000 forint szolgáltatási és adminisztrációs díj országos kamara részére történő befizetését követően, a Magyar Mérnöki Kamaránál kell benyújtani, illetve a Magyar Mérnöki Kamara Integrált Informatikai Rendszerén belül, az e-mérnök használatával.

A tanúsítási rendszer részletei a portál Szolgáltatások menüpontjának Tanúsítás, tanúsítványok aloldalán olvashatók:

http://mmk.hu/szolgaltatasok/tanusitas