nov.
01

Az Elektrotechnikai Tagozat célja a hatékonyabb kommunikáció

A MMK Elektrotechnikai Tagozatának Elnöksége szeretné szorosabbá és hatékonyabbá tenni a tagozaton belüli információáramlást. A kapcsolattartás egyik legfontosabb felülete az e-villamos.hu, amely online szaklapként az MMK Elektrotechnikai Tagozatának hivatalos lapjaként működik.

Az online felületen rendszeresen közzé vannak téve a legfontosabb kamarai hírek, a szakmagyakorlást érintő aktuális tudnivalók, szakmai cikkek, valamint egy eseménynaptár, amely többek között a továbbképzésekkel kapcsolatos aktuális információkat gyűjti össze. A legfontosabb bejegyzések és cikkek a regisztrált olvasók számára hírlevél formájában is kiküldésre kerülnek.

A Tagozat Elnöksége célul tűzte ki, hogy az e-villamos.hu hírlevelével a lehető legtöbb Kollégát elérje. Ennek szellemében az Elektrotechnikai Tagozat minden tagjának javasoljuk az e-villamos.hu hírlevelére való feliratkozást, amelyet az alábbi linkre kattintva tehet meg: http://www.e-villamos.hu/?action=hirlev

 

Publikációs lehetőség az e-villamos oldalon

Az e-villamos tartalmának gerincét természetesen a Tagozat életéről, aktualitásairól, képzéseiről való híradás adja, ám ezeken túl szeretnénk teret adni napi aktualitású, villamossági vonatkozású anyagoknak, valamint publikációs lehetőséget biztosítani az írói vénával és szakmai mondandóval rendelkező kollégák számára, akár a szakterületen működő nyomtatott lapokban már megjelent anyagok újraközlésével, esetleg rövidebb/bővebb formában való közzétételével.

Kérjük, hogy témafelvetéseikkel, ötleteikkel, elkészült anyagaikkal, cikkeikkel keressenek bennünket a www.e-villamos.hu honlap kapcsolat menüpontja alatt található elérhetőségeken.”