Teszt portál

/ Tudástár / Hírek
szept.
12

Energiahatékonyság az iparban – Tendenciák és gyakorlati megoldások

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) 2016. szeptember 27-én konferenciát szervez Budapesten „Energiahatékonyság az iparban – Tendenciák és gyakorlati megoldások” címmel, amelyre ezúton szeretnénk meghívni Önt.
 

A rendezvényen német és magyar szakemberek tartanak előadásokat a témában. A konferencián bemutatkoznak ezenkívül energiahatékony megoldásokat és termékeket kínáló német vállalatok, amelyek üzleti kapcsolatokat, együttműködő partnereket keresnek Magyarországon. A bemutatkozó német cégek közül elsősorban az infravörös fűtési rendszereket fejlesztő Kübler GmbH-t és az energia monitoriggal és villamos hálózati mérésekkel foglalkozó Janitza electronics GmbH-t ajánljuk figyelmükbe, akik többek között épületgépészeti tervezőkkel, mérnökirodákkal keresik a kapcsolatot hazánkban. A kapcsolatfelvétel iránt érdeklődő magyar cégek számára 2016. szeptember 28-án ill. 29-én egyéni tárgyalásokat szervezünk a német vállalatok képviselőivel. A megbeszélésekre a magyar tárgyalópartner székhelyén kerül majd sor. A tárgyalásokra a transzfert, valamint igény esetén a tolmácsot (díjmentesen) a DUIHK biztosítja. A német cégek tevékenységéről és a keresett együttműködésről honlapunkon nyújtunk bővebb tájékoztatást.
 
A konferencián, valamint a tárgyalásokon való részvétel ingyenes, de előzetes (kamaránk által visszaigazolt) regisztrációhoz kötött. További információk honlapunkon elérhetőek, ahol a részletes konferenciaprogram, valamint a német cégek profiljai is letölthetők:
további információk
program és jelentkezési lap
a német vállalatok profilleírása
 
Jelentkezés: a meghívóban található jelentkezési lap visszaküldésével vagy online: online regisztráció. Jelentkezési határidő: 2016. szeptember 12. (egyéni tárgyalások) ill. szeptember 23. (konferencia). Jelentkezéseket korlátozott számban, a beérkezés sorrendjében tudunk elfogadni.
 
További információval készséggel állunk rendelkezésére a (06-1) 345-7618-as telefonszámon illetve a szabo@ahkungarn.hu e-mail címen.