márc.
26

Építési Tagozat: Kardos Andor díj felhívás

Ezúton hívjuk fel az Építési Tagozat tagjait, hogy tegyenek javaslatot a Kardos Andor-díj odaítélésére. Határidő: április 30.

A tagozat elnöksége 2002-ben Kardos Andor-díjat alapított, amelyet az MMK Elnöksége a 35/2002. (XII. 11.) számú határozatával jóváhagyott. A díj szabályzata szerint a kitüntetés az Építési Tagozat azon tagjainak adományozható, akik hosszabb időszakon keresztül az építési tevékenységben kiemelkedő szerepet vállaltak, illetve kimagasló egyéni teljesítményt nyújtottak a tervezés, kivitelezés, szakértés, oktatás, általában az építési szakterületen. Évente egy díj adományozható; több arra érdemes és együttesen alkotó mérnök között a díj megosztható. A kitüntetést évente az Építők Napjához kapcsolódva ünnepélyes keretek között adja át a tagozat elnöksége.

Ezúton hívjuk fel az Építési Tagozat tagjait, tegyenek javaslatot a Kardos Andor-díj odaítélésére; jelöljenek olyan kimagasló személyiséget, aki megfelel az előzőek szerinti kritériumoknak. Jelölni írásban kell rövid indoklással; a jelölést a Magyar Mérnöki Kamara Építési Tagozata címére kell eljuttatni (1094 Bp., Angyal utca 1-3., fax szám: 455-70-89); határideje: április 30.