nov.
04

Európai alapok finanszírozási lehetőségei a vízügy területén

Az EU Duna Stratégia vízminőség (PA4) és környezeti kockázatok (PA5) prioritási területeken érdekeltek második konferenciája

Budapest, 2015 november 19-20
Helyszín: Külgazdasági és Külügyminisztérium konferencia terem
1027 Budapest, Bem rkp. 47.
 

A Külgazdasági és Külügyminisztérium két napos angol tárgyalási nyelvű konferenciát rendez, melynek elsődleges célja a vízzel összefüggő prioritási területek áttekintése, az eddigi eredmények bemutatása és tájékoztatás a rendelkezésre álló finanszírozási lehetőségekről. A konferencia lehetőséget biztosít a bemutatásra kerülő igényekkel kapcsolatosan partnerek keresésére és segítséget nyújthat a jövőbeli támogatottak részére további projekt ötletek bemutatására.
A konferencia megbeszéléseinek legfőbb eredményeként összefoglalásként bemutatásra  kerülnek a Duna régió vízzel kapcsolatos projektjeinek tapasztalatai és a további lehetőségek.

Itt elérhető a konferencia angol nyelvű tájékoztatója ,  a jelentkezési lap és a kapcsolat kereséshez kialakított formanyomtatvány.

A konferencián a részvétel díjmentes, de a DunaKonf@mfa.gov.hu címen 2015. november 10-ig a résztvevőknek regisztrálni kell. A belépéshez érvényes személyazonosító igazolvány szükséges.