Teszt portál

/ Tudástár / Hírek
dec.
19

Év végi ügyfélfogadás

Kérjük, olvassa el a Magyar Mérnöki Kamara Főtitkárságának 2016. év végi ügyfélfogadási rendjét!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Magyar Mérnöki Kamara Főtitkárságán 2016. december 23. és 2017. január 2. között az ügyintézés szünetel, 2016. december 19. és 22. között pedig kollégáink ügyeletet biztosítanak, mely során az egyes szolgáltatásokat korlátozottan, az alábbiak figyelembe vételével tudják igénybe venni:

Jogi továbbképzés:
Aki az ünnepek alatt szeretné elvégezni az online jogi továbbképzést, legkésőbb december 21-ig küldje be jelentkezését a csatolt befizetési igazolással együtt. Jelentkezési lap az alábbi linken érhető el: http://info.mmk.hu/tovabbkepzes/jogi
Az ezt követően beérkezett jelentkezéseket leghamarabb 2017. január 2-án tudjuk feldolgozni.

Beszámoló vizsga:
A beszámoló vizsgákkal kapcsolatban telefonos ügyintézésre 2016. december 19-ig van lehetőség. Természetesen a vizsgákra elektronikus úton, az e-Mérnök rendszeren keresztül az ünnepek alatt is lehet jelentkezni. Az ebben az időszakban érkező jelentkezéseket leghamarabb 2017. január 2-án tudjuk feldolgozni. A vizsgákkal kapcsolatban minden információt megtalál honlapunkon: http://mmk.hu/szolgaltatasok/vizsga

Tanúsítványokkal kapcsolatos ügyintézés:
Folyamatban lévő ügyével kapcsolatban telefonos ügyintézésre 2016. december 21-ig van lehetősége. Új kérelem benyújtására elektronikus úton az ünnepek alatt is van mód, ezzel kapcsolatban minden információt megtalál a http://mmk.hu/szolgaltatasok/tanusitas oldalon. Az ebben az időszakban érkező kérelmeket leghamarabb 2017. január 2-án tudjuk feldolgozni.

A Magyar Mérnöki Kamara Főtitkárságának munkatársai nevében ezúton is kívánunk áldott, békés ünnepeket és sikerekben gazdag, boldog új esztendőt!