Teszt portál

/ Tudástár / Hírek
márc.
18

Mérnöki Kamarai továbbképzés a Construmán épületgépész és épületvillamossági szakterületen

A Magyar Mérnöki Kamara az épületgépészeti és az épületvillamossági szakterületen jogosított szakmagyakorló tagjai számára meghirdeti a 266/2013.(VII.11.) korm. rendeletben előírt teljes, 2 részből álló kötelező jogi továbbképzését, a Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás Mérnökök Napja keretein belül.

A képzés időpontja:  2014. április 4., péntek 9.00 - 15.00 

A képzés helyszíne:  Hungexpo Budapesti Vásárközpont (1101 Budapest, Albertirsai út 10.) Konferenciaközpontja

a képzés díja: Kamarai tagoknak a 2 rész együtt most kedvezményesen 14.500 Ft (Áfa-mentes) A részvételi díjat a Magyar Mérnöki Kamara 10102086-68905702-24000001 számú számlára kell átutalni a jelentkezés előtt

további kedvezmények

  • A képzésen résztvevők térítésmentesen kapnak belépőjegyet a Construmára,
  • térítésmentesen parkolhatnak a képzés napján a Hungexpo Konferenciaterem parkolójában,
  • térítésmentesen kapnak tárgyalási lehetőséget a képzés után ügyfeleikkel, leendő partnereikkel a Magyar Mérnöki Kamara standján, a Construma „A” Pavilonjában.

jelentkezési határidŐ: 2014. március 31.

Jelentkezés módja: Jelentkezni e-mailben a résztvevő nevének és kamarai számának, valamint a részvételi díj átutalásáról szóló igazolásnak a Mérnöki Kamarai Tudásközpont tovabbkepzes@mmk.hu címére való megküldésével lehet. Amennyiben a részvételi díjról cég nevére kéri a számlát, kérjük ezt a jelentkezés során előzetesen jelezze. A részvételt a jelentkezés sorrendjében tudjuk biztosítani, a jelentkezés elfogadásáról megerősítő e-mailt küldünk a jelentkezőknek.

A két részes kötelező jogi továbbképzés teljesítésével a szakmagyakorlók teljesítik a 266/2013.(VII.11.) kormányrendelet 36. § (5) pontja szerinti, 5 évente egyszer kötelező jogi továbbképzést.

MEGKÖZELÍTÉS:

  • Személygépkocsival a belváros felől a Kerepesi útról
  • 2-es metró Örs vezér téri végállomásától a körforgalomban közlekedő 100-as busszal
  • 37-es villamossal a Népszínház utcáról (Blaha Lujza térnél) a Pongrác út állomásig