júl.
16

Környezetvédelmi tagozat díjai

Az MMK Környezetvédelmi Tagozata 2014-ben, az elmúlt évekhez hasonlóan, három-féle kitüntetés átadását tervezi. Részletekért kattintson!

                                          JAVASLATKÉRÉS

az MMK Környezetvédelmi Tagozat kitüntetéseire

  

Az MMK Környezetvédelmi Tagozata 2014-ben, az elmúlt évekhez hasonlóan, három-féle kitüntetés átadását tervezi:

„A KÖRNYEZET VÉDELMÉÉRT” (kisplasztika). Alapítás éve: 2003. A kitüntetést az MMK bármely tagjának javaslata alapján azok a kamarai tagok kaphatják meg, akik a környezetvédelem egy, vagy több szakterületén hosszú időn keresztül kiváló és eredményes teljesítményt nyújtottak, vagy valamely területen kimagasló eredményt értek el. A díj odaítéléséről 5 tagú kuratórium dönt. Max. díjazható 5 fő.

„A Környezetvédelmi Műszaki Felsőoktatásért” kitüntetés (oklevél). Alapítás éve: 2004. Az oklevelet a környezetvédelmi műszaki felsőoktatásban/szakmérnök képzésben országos szinten elért kimagasló oktatói tevékenységért lehet megkapni. A kitüntetettek személyére a javaslatot a felsőoktatást végző intézmények vezetői adják, a kitüntetések odaítéléséről az MMK Környezetvédelmi Tagozat Elnöksége dönt. Évente átlagosan 10-12 oklevél kerül átadásra.

„Környezetmérnöki Diplomadíj pályázat” (oklevél). Alapítás éve: 2006. Az oklevél odaítéléséről az egyetemek által beküldött diploma-pályázatok értékelése után az MMK Környezetvédelmi Tagozatán belül működő Bizottság dönt. Évente átlagosan 3-5 oklevél kerül átadásra.

 

A javaslatokat 2014. november 3-ig kérjük megküldeni e-mail-ben a következő címre:

Dr. Fekete Jenő György, e-mail: fekete.jeno1@chello.hu . Az e-mail elküldéséről megerősítést kérünk a következő telefonszámra: (1)385-6373 (üzenetrögzítő van)

A javaslathoz kérünk mellékelni egy 8-10 soros laudációt, valamint egy 1-2 oldalas szakmai életrajzot. Ezek hiányában a javaslatot nem áll módunkban figyelembe venni.

 

Budapest, 2014. szeptember