jún.
20

Közlekedési Tagozat: tisztújítás

A tagozat május 30-án tartotta éves küldöttgyűlését, amelyen ezúttal tisztújításra is sor került. A szervezetet Lakits György elnök irányítja tovább.

A tagozat május 30-án tartotta éves küldöttgyűlését. A tagozat elnökségének és minősítő bizottságának beszámolóját követően Rónay István, az MMK alelnöke tartott előadást a megváltozott kamarai továbbképzési rendszerről.

Megható pillanatnak lehettünk szemtanúi, amikor az 1849. évi független magyar kormány közlekedési miniszterének emlékére alapított Csány László-díjak kerültek átadásra.2014-ben Pintér László, dr. Rigó Mihály és Szálka Miklós érdemelte ki kimagasló szakmai tevékenységével ezt az elismerést, amelyet Hamarné Szabó Mária, a tagozat elnöke adott át. Ezt követően került sor a négy évenként esedékes tisztújításra, amelynek végeredményeként a következő ciklusban a az elnöki teendőket Lakits György látja el, elnökségi tagok: Kocsis Tünde, Polányi Péter, Kovács Éva, Bokory Gábor, dr. Bálint Ákos, Horváth Róbert és Kovács Géza, míg póttagok Rédly László és Perjés Tamás lettek. Az új elnökség megköszönte a leköszönő vezetőség munkáját, egyben kérte további támogatásukat a következő feladatok ellátásában.

Kapcsolódó anyagok