ápr.
20

VIDEÓ: Nagy sikerrel zárult az első Informatikai Projekt Ellenőr képzés

A 2016 szeptemberében indult képzés április 7-én zárult. A két féléves képzésen 40 fő vett részt, akik közül 32-en sikeresen teljesítették az írásbeli és szóbeli vizságákat.

TOVÁBB >>>

  Korábbi hírünkben olvashattak a Mérnöki Kamara új képzéséről, az Informatiaki Projekt Ellenőr képzésről. A jelentkezés során több mint 100-an szeretettek volna részt venni a képzésen, de sajnos - kapacitás hiány miatt - a létszámot 40 főnél kellett maximalizálni.

ipe-1

 A program célja olyan informatikai projektellenőrök képzése és minősítése volt, akik képesek lesznek a minősítés megszerzése után képviselni a megrendelőket, illetve a szállítókat azon projektekben, ahol informatikai rendszer megvalósítása (is) tárgya egy fejlesztési projektnek.

ipe-2

 Kíváncsi, hogy hogyan zárult a képzés? Nézze meg videóösszeállításunkat, amelyben Rácz József és Ott Károly, a képzés megalkotói beszélnek a tapasztalatokról.

 

JELENTKEZZEN A 2017 SZEPTEMBERÉBEN

INDULÓ KÉPZÉSRE 10% KEDVEZMÉNNYEL

A képzés 2017 szeptemberében újra megszervezésre kerül, a jelenktezés 2017 júliusában indul majd. További információk az mmk.hu oldalra hamarosan felkerülnek, előjelentkezni az alábbi email címen lehet: csarnai.csaba@mmk.hu

Előjelentkezézésre 2017. július 15-ig van lehetőség.

ipe-5

 

Kapcsolódó anyagok