szept.
04

Az Óbudai Egyetem Szenátusának Tanévnyitó Ünnepi Ülése

A Szenátus Tanévnyitó Ülésén ünnepi beszédet mondott Barsiné Pataki Etelka, a Magyar Mérnöki Kamara elnöke.

Az ünnepség elnökségben foglalt helyet Horváth János, az Országgyűlés korelnöke, José Regidor García, a Las Palmasi Egyetem rektora, Schanda Tamás, az Emberi Erőforrások Minisztériuma ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkára, Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Barsiné Pataki Etelka, a Magyar Mérnöki Kamara elnöke, Fodor János, az Óbudai Egyetem rektora, Monszpart Zsolt, az Óbudai Egyetem kancellárja, Szögi Gábor, az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnöke.

Megtisztelték az ünnepi ülést a külföldi és hazai társ felsőoktatási intézmények, tudományos partner szervezetek, az állami, társadalmi szervek, a hazai felsőoktatási intézmények, az akadémiai kutatóhelyek, ipari partnerek képviselői.

Óbuda-evnyito

 

Fodor János rektor üdvözölő beszédében az elsőévesekhez fordulva gratulált sikeres felvételijükhöz, és bíztatta őket, hogy törekedjenek a kiválóságra, a kiemelkedő eredményekre egyetemi tanulmányaik alatt.

A Szenátus Tanévnyitó Ülésén ünnepi beszédet mondott Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, valamint Barsiné Pataki Etelka, a Magyar Mérnöki Kamara elnöke.

Az ünnepség kiemelkedő eseménye volt az Egyetem rektora által adományozott kitüntetések átadása.

Forrás/további részletek: itt