máj.
12

Ajánlott képzés: REHAU SZAKMAI NAP 2016 Gyártás, raktározás, logisztika – ipari épületek létesítése

A REHAU Kft. meghívja Önt a 2016. május 31-én a budapesti Millenáris Park D épületében tartandó REHAU Szakmai Nap 2016, Gyártás, raktározás, logisztika – ipari épületek létesítése konferenciára!

Az ipar minden ország gazdaságának motorja. A hatékony ipari termeléshez, illetve az értékteremtő folyamatok hatékony működtetéséhez, legyen szó gyártásról, raktározásról vagy logisztikai feladatok elvégzéséről, korszerű és gazdaságos épületekre és infrastruktúrára van szükség. Az ipari épületek elsődleges célja a változatos technológiai eljárások kiszolgálása, amely számos kihívást tartogat a beruházó, építész tervező, gépész tervező és a kivitelező számára. Emellett szem előtt kell tartani az épületben dolgozó emberek szükségleteit is. A REHAU Szakmai Nap 2016 konferencia előadásai az ipari épületek létesítéséhez kapcsolódó legfontosabb gazdasági, technológiai és energetikai kérdésekre keresik a választ a különböző szakágazatok elismert szereplőinek tolmácsolásában.

A REHAU Kft. meghívja Önt a 2016. május 31-én a budapesti Millenáris Park D épületében tartandó REHAU Szakmai Nap 2016, Gyártás, raktározás, logisztika – ipari épületek létesítése konferenciára! Reméljük, személyesen is üdvözölhetjük Önt rendezvényünkön!
Szebellédi Tamás üzletágvezető, REHAU Kft.

 

rehau

A konferencia pontos helyszíne: Millenáris Park, D épület,
1024 Budapest, Kis Rókus u. 16–20. • Bejárat a B és a D épület közötti főbejáraton. A belépéshez kérjük, ezt a meghívót hozza magával a rendezvényre! • A résztvevők száma korlátozott, ezért kérjük, hogy jelentkezésüket minél hamarabb, de legkésőbb május 16-ig legyenek szívesek elküldeni az andrea.banath@rehau.com e-mail címre. • A Millenáris Park mélygarázsában önköltséges parkolás lehetséges. Szeretettel várjuk rendezvényünkön!

 

A konferencia programja az alábbi linken letölthető.


Képzőintézmény? Vállalat? Szeretné regisztrálni a képzését?

További információk: csarnai.csaba@mmk.hu