jún.
15

Tagozati rövidhírek – június 8-i hét

A június 8-i héten az Energetikai, Gépészeti és Vízgadálkodási Tagozat tartott ülést. Rövid beszámolókért olvassa el teljes hírünket!

Június 9-én az Energetikai Tagozat elnöksége ülést tartott Kaposváron, amely keretein belül az Energiahatékonysági törvényről tanácskoztak, illetve arról, hogy a törvény milyen módon van hatással a tagozat 2015. évi munkarendjére.

Június 9-én a Gépészet Tagozat Botka kuratóriumra értékelte a 2015. évi pályázatokat, illetve megtervezte a díjátadás menetét

A június 10-i Vízgazdálkodási és Vízépítési Tagozat elnökségi ülésén a Vízügyi üzemeltető mérnök képzéséről tárgyaltak a résztvevők. Az ülésen szó volt még a 2015. feladat alapú finanszírozási pályázatról, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szakcsoport ügyrend jóváhagyásáról és a 2015. őszi kibővített elnökségi ülés előkészítéséről.

A június 11- Gépészeti Tagozat elnökségi ülésén megvitatásra került a duális képzés lehetősége, a 2015. évi Botka díj, a továbbképzés és a Feladat Alapú Pályázat folyamatának jelenlegi helyzete.

Előzetes programok a június 15-i hétre:

  • június 15. Feladat Alapú Pályázat beadási határidő
  • június 16. Geodéziai és Geoinformatikai Tagozat kibővített elnökségi ülés (az ülésen Barsiné Pataky Etelka, az MMK elnöke is részt vesz)
  • június 17. Tartószerkezeti Tagozatt Küldöttgyűlés (az ülésen Barsiné Pataky Etelka, az MMK elnöke is részt vesz)
  • június 18. Közlekedési Tagozat elnökségi ülés (az ülésen Barsiné Pataky Etelka, az MMK elnöke is részt vesz)