Beszámoló, vizsga

RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY !


Az országos kamara által szervezett beszámoló vizsgákat 2020. március 16-tól kezdődően átmenetileg, a veszélyhelyzet megszüntetéséig felfüggesztettük.
2020. június 16-tól folytatódik a vizsgáztatás, a vizsganaptár feltöltése 2020. június 05-től folyamatosan történik.  

 

A vizsgák számát heti 4 alkalomra kibővítettük, viszont a vizsgázók létszámát a vizsgateremben csökkentettük biztonságuk érdekében.

A vizsgán szájmaszk használata kötelező, ennek hiányában a vizsgán nem lehet részt venni. Kérjük emellett kézfertőtlenítő használatát is, amely a vizsgateremben rendelkezésre fog állni.

A vizsgán való megjelenéskor regisztrálást végzünk (szig. alapján), kérjük ennek során a megfelelő távolság megtartását, saját toll használatát.

Amennyiben az első hónapra egyszerre kiírt vizsgákra valaki nem fér be, türelmet kérünk, a vizsgaidőpontok feltöltése folyamatos lesz a továbbiakban is.

Korábbi jelzésünknek megfelelően kérjük a területi kamarák titkárait, hogy azon szakmagyakorlók esetén, akiknek az ötéves továbbképzési időszak, vagy az egyéves beszámoló vizsga időszak a veszélyhelyzet időszaka alatt jár le, és a képzési- vagy vizsgakötelezettségüket a rendkívüli intézkedések miatt nem tudják teljesíteni, a kötelezettségük teljesítésére 2020. december 31-ig adjanak lehetőséget a pótlásra, a jogszabály szerinti szankciók alkalmazása (a jogosultságok felfüggesztése) nélkül. Mindez összhangban áll a kormány azon intézkedésével is, hogy a veszélyhelyzeti időszakban a lejáró személyes okmányokat sem kell megújítani, azok érvényessége automatikusan meghosszabbodik.

 

 

Gyakorlati útmutató a beszámolóhoz és jogosultsági vizsgához >>>

Vizsganaptár, jelentkezés beszámoló vizsgára >>>

Felkészülési segédletek >>>

Jelentkezés épületenergetikai jogosultsági vizsgára >>>

Felmentési kérelmek >>>

Villámvédelmi vizsga >>>

Geodéziai szakmai minősítő vizsga >>>

 

A beszámoló vizsgákkal kapcsolatos további információért, kérjük, keresse vizsgaszervező kollégáinkat (  beszamolo@mmk.hu  vagy +36-1-4557080)

Épületenergetikai tanúsító és Geodéziai minősítő vizsgával kapcsolatban kérjük, hogy keresse Kocsisné Fűtő Krisztinát ( kocsisne.krisztina@mmk.hu  vagy +36-1-4557080/ 107 m.)

Villámvédelmi vizsgával kapcsolatban kérjük, hogy keresse Deák Andreát ( deak.andrea@mmk.hu  vagy +36-1-4557080/ 110 m.)